Meble z drewna

    


   telefon +48 660 599 408    sklep@meble-z-drewna.pl

   Jesteś tutaj meble-z-drewna.pl : HOME » Opinie


kategorie meblikolekcje mebli

Biurka, Sekretarzyki Biurka, Sekretarzyki

Komody, Bieliźniarki Komody, Bieliźniarki

Kredensy Kredensy

Krzesła, Fotele drewniane Krzesła, Fotele drewniane

Lustra Lustra

Szafki nocne, Nakastliki Szafki nocne, Nakastliki

Półki, Szafki wiszące Półki, Szafki wiszące

Regały, Biblioteczki Regały, Biblioteczki

Skrzynie, Kufry Skrzynie, Kufry

Stoły, Stoliki, Dostawki Stoły, Stoliki, Dostawki

Szafki RTV, Komody RTV Szafki RTV, Komody RTV

Szafki na wino Szafki na wino

Szafy, Garderoby Szafy, Garderoby

Witryny Witryny

Stoliki kawowe, Ławy Stoliki kawowe, Ławy

Ławki do domu Ławki do domu

Łóżka pojedyncze, podwójne Łóżka pojedyncze, podwójne

Wyprzedaże, Promocje Wyprzedaże, Promocje

Materace Janpol Materace Janpol

Produkty niestandardowe Produkty niestandardowe

Meble Białe, kolekcje mebli białych

Pomieszczenia

Drewniane Meble do salon Drewniane Meble do salon

Drewniane meble do sypialni Drewniane meble do sypialni

Drewniane meble do biura Drewniane meble do biura

Drewniane meble do przedpokoju Drewniane meble do przedpokoju

Drewniane meble do kuchni Drewniane meble do kuchni




gwarancja 2 lata

OPINIE

Meble, które otrzymałam, odbiegają estetyką wykonania od tych przedstawionych na stronie internetowej. Niedomalowania, albo znów pomalowane z zaciekami.Szuflady otwierają i zamykają się przy użyciu dużej siły. Uszkodzenie przy dostawie. To wszystko okazuje się za mało do zwrotu zakupionych mebli! Oczywiście w regulaminie mam taką możliwość bez podawania przyczyny, tymczasem wymagają zdjęć jakiś nagranych filmików? Przestrzegam przed tą firmą i absolutnie nie polecam.
Bożena


Wszystko w porządku. Krzesła i stół zgodnie z opisem. Firma godna polecenia.
Joanna Częstochowa


Bardzo wysoka jakość mebli i obsługi klienta. Dziękuję.
Maria W.


Kredens dostarczony przez Meble Stec okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach! Czas oczekiwania na zammówienie się nieco wydłużył. Jednakże biuro sprzedaży poinformowało mnie wcześniej o dłuższym okresie oczekiwania - plus dla firmy za permanentny kontakt z klientem.
Ola


Wspaniale meble. Właśnie o takich marzyłam.
Gosiaa


Miły i rzetelny kontakt. Fachowe doradztwo. Szybka realizacja, stały kontakt i informacja o statusie zamówienia. Kredens starannie zapakowany i dostarczony własnym transportem. Mebel cudowny - jestem bardzo zadowolona.
Inka82





Chcesz otrzymywać informacje o promocjach mebli drewnianych, wyprzedażach i nowościach?

Zapisz się do newslettera.
email:
Akceptuję warunki newslettera

Rozliczenia transakcji
kartąkredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośednictwem Dotpay.pl

Zachęcamy do dodawania opinii o naszej firmie lub konkretnych produktach.



Opinie naszych Klientów:

2017-09-20 15:51:31 Bożena Meble, które otrzymałam, odbiegają estetyką wykonania od tych przedstawionych na stronie internetowej. Niedomalowania, albo znów pomalowane z zaciekami.Szuflady otwierają i zamykają się przy użyciu dużej siły. Uszkodzenie przy dostawie. To wszystko okazuje się za mało do zwrotu zakupionych mebli! Oczywiście w regulaminie mam taką możliwość bez podawania przyczyny, tymczasem wymagają zdjęć jakiś nagranych filmików? Przestrzegam przed tą firmą i absolutnie nie polecam.

2017-07-11 10:30:13 Joanna Częstochowa Wszystko w porządku. Krzesła i stół zgodnie z opisem. Firma godna polecenia.

2017-06-01 13:14:04 Maria W. Bardzo wysoka jakość mebli i obsługi klienta. Dziękuję.

2017-04-19 07:14:20 Ola Kredens dostarczony przez Meble Stec okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach! Czas oczekiwania na zammówienie się nieco wydłużył. Jednakże biuro sprzedaży poinformowało mnie wcześniej o dłuższym okresie oczekiwania - plus dla firmy za permanentny kontakt z klientem.

2017-03-23 10:32:10 Gosiaa Wspaniale meble. Właśnie o takich marzyłam.

2017-02-11 13:28:36 Inka82 Miły i rzetelny kontakt. Fachowe doradztwo. Szybka realizacja, stały kontakt i informacja o statusie zamówienia. Kredens starannie zapakowany i dostarczony własnym transportem. Mebel cudowny - jestem bardzo zadowolona.

2017-01-26 10:22:15 Veronic Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Meble piękne jak na zdjęciach. Świetny kontakt z biurem. Polecam z czystym sumieniem.

2016-09-08 21:33:51 Zuza Rewelacyjna jakość w dobrej cenie. Biurko gładkie w dotyku, pięknie pomalowane. Wygląda mega porządnie. Kontakt z firmą wzorowy na każdym etapie realizacji zamówienia.

2016-08-01 21:07:54 Joanna Jestem pod ogromnym, niesłabnącym od dnia dostawy mebli, wrażeniem!!!! Meble piękne, solidne, ciężkie, masywne, precyzyjnie wykonane - przerosły moje wyobrażenie, bo w sklepach pełno teraz ładnego "byle czego".... Do tego jeszcze miła,rzetelna i nie rzucająca słów na wiatr obsługa sklepu internetowego oraz Pan kierowca który nie tylko rozładował sam bez zająknięcia cały towar ale i poinstruował jak skręcić, wkręcić, dokręcić nogi do stołu ;) Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy z Zielonej Góry!!!

2016-07-10 11:27:13 Beata Witrynka i lawa która tutaj zakupiłam są prześliczne, solidnie wykonane z precyzją,a do tego jeszcze przyszły do mnie w szybszym terminie z czego jestem niezmiernie zadowolona. Dziękuję bardzo Beata R.

2016-06-28 12:35:40 E.W Naprawdę polecam zakup tych mebli. Są świetnie zrobione (mój mąż znający się na stolarce, oglądał krytycznym okiem każdą krawędź, i nie doszukał się żadnych uchybień :) ). Z pewnością dokupię sobie jeszcze kiedyś meble z tej firmy:)

2016-06-08 11:16:40 teo_76 Jestem mile zaskoczony. Meble dotarły do mnie szybciej, niż myślałem. Chociaż szkoda, że nie mogłem wprowadzić większych zmian w wymiarach zakupionej przeze mnie szafy :). Mimo to i tak polecam tę firmę.

2016-05-24 15:49:47 Iwona Kraków Zamówiony biały kredens drewniany 3 z kolekcji Hacienda Presige dotarł do mnie w umówionym terminie i w bardzo dobrym stanie. Mebel prezentuje się znakomicie. Profesjonalna i fachowa obsługa w sklepu internetowego. Szczerze polecam

2016-05-17 11:00:37 Olga Meble piękniejsze niż na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona z jakości i obsługi.

2016-05-09 09:17:06 Dagmara Na wstępie najważniejsza OSOBA w tej firmie musi zostać DOCENIONA... PAN KONRAD W. jako jedyny angażuje się w 100 % w swoją pracę, jest bardzo życzliwy, wywiązuje się z danego słowa (nie rzuca ich na wiatr i nie zbywa jak robią to inni pracownicy). Dzięki niemu moje zamówienie dotarło z lekkim opóźnieniem ale w zadowalającym mnie terminie i dotarło kompletne, nie uszkodzone. Jako jedyny oddzwania i stara się odbierać telefony. TAKI PRACOWNIK TO SKARB. Meble prezentują się świetnie...

2016-05-05 10:39:21 Piotr Meble z drewna piękne i pojemne z każdym dniem coraz bardziej "cieszą oko", a do tego wydzielają przyjemny zapach. Bardzo kompetentna obsługa sklepu.

2016-04-27 09:18:50 KASIA Witam, meble faktycznie piękne, ale co z tego, skoro czekałam na nie ponad 10 tygodni (a miałam czekać tylko 5). Meble dojechały mokre. Przez telefon zapewniano mnie, że już są wykonane, tylko problem z transportem, jak by były faktycznie wykonane od 4 tygodni tak jak mnie zapewniano, to wosk nie byłby mokry. Poza tym w ramach przeprosin miałam dostać mały upominek. Żadnego upominku na oczy nie widziałam, nie wspomnę o tym, że nawet nie pofatygowali się o wydrukowanie normalnej faktury, dali jedynie jakiś wymięty paragon. I to jest poważna firma??? NIE POLECAM, SZKODA NERWÓW !!!

2016-04-17 20:28:16 Marzanna Jestem zawiedziona, nie polecam firmy, nie wywiązują się z umowy a już nie powiem o terminie. Zamówiłam szafę 2 drzwiową o szerokości 140cm. Czekałam na nią 3 miesiące, a teraz okazało się ,że mogą zrobić mi szafy 3 drzwiowej. Nie odpowiadają na e-mail.

2016-03-26 12:27:23 Jerzy Stankiewicz Chciałbym podziękować Panu Konradowi za życzliwość i upór w zrealizowaniu zamówienia. Niestety nie mogę tego powiedzieć o innych osobach ,które nie mogły zrealizować zamówienia w ciągu trzech miesięcy.

2016-03-18 15:54:03 Łukasz Otrzymałem meble - solidnie wykonane - prawdziwe drewno.

2016-03-12 22:43:03 AGNIESZKA GODÓW DZISIAJ OTRZYMAŁAM ZAMÓWIONĄ ŁAWKĘ DO JADALNI. JEST PIĘKNA! BARDZO PORZĄDNIE I SOLIDNIE WYKONANA. BYŁA ROBIONA NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE I JEST DOKŁADNIE TAKA, JAKĄ SOBIE WYOBRAŻAŁAM. TROSZKĘ BYŁ WYDŁUŻONY TERMIN WYKONANIA, JEDNAK ZOSTAŁAM O TYM POWIADOMIONA WCZEŚNIEJ. TO MÓJ DRUGI MEBEL I NA 100% NIE OSTATNI! JESTEŚCIE REWELACYJNI.

2016-02-17 14:43:39 Anna Mebel rewelacyjny, piękny, w dobrej cenie - stosunek ceny do jakości też świetny. Jednak duży minus za obsługę klienta - przy przedłużających się terminach nie było żadnej informacji od firmy - musiałam sama pisać i się przypominać (pieniądze przelałam, a mebla ani info nie było). Proszę też nie proponować za owe niedogodności prezentów, których potem nie dostarczacie. Przeorganizujcie swoje biuro obsługi, a będziecie rewelacyjną firmą. Kupiłabym ponownie i poleciłabym znajomym, gdyby nie owe trudności w komunikacji - mam nadzieję chwilowe.

2016-02-09 14:46:17 Waldek Porządna firma. Jako klient jestem zadowolony.

2016-01-30 10:24:09 AGNIESZKA GODÓW KUPIŁAM STÓŁ DREWNIANY REGIONALNY.ROBIONY BYŁ NA PODANY PRZEZE MNIE WYMIAR I KOLOR. OBSŁUGA FANTASTYCZNA, WYKONANIE BARDZO DOKŁADNE I RZETELNE. STÓŁ STABILNY I PRZECUDNY!!! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU. BĘDĘ CZĘŚCIEJ KORZYSTAŁA Z OFERTY SKLEPU. BARDZO POLECAM!!!!!!!!!

2016-01-09 17:58:25 Monika Kościuczyk Do Wszystkich Państwa którzy zastanawiają się nad kupnem mebli tej firmy!!! PIĘKNE, SOLIDNE - Cudo o jakim marzyłam!!! Dopracowane w każdym szczególe - wszystko, kompletowanie zamówienia z Panią Agnieszką i jej doradztwo , towar jaki otrzymałam i sposób transportu, oraz jego obsługa!!! - chyba na najwyższym poziomie, nie zostałam jeszcze obsłużona tak w żadnej firmie!!! A meble są naprawdę prześliczne, dzisiaj zrobiłam zamówienie już na następne mebelki :))

2015-12-21 09:47:47 Monika MEBLE MARZENIE. Niech ta opinia będzie przede wszystkim podziękowaniem dla osób pracujących na dobre imię firmy MEBLE STEC. Zamówienie mebli przebiegło bardzo sprawnie, termin realizacji nie uległ zmianie a sama dostawa przeszła najśmielsze oczekiwania pod względem troski o dobro Klienta. OBY WIĘCEJ TAKICH FIRM!

2015-11-15 17:19:43 Natalia Polecam ze względu, na jakość mebli jak również fantastyczną obsługę. Dostawa w terminie po wcześniejszym ustaleniu godziny odbioru. Żadnych problemów a cena producenta nie mówię o ile niższa niż ta w salonie.

2015-10-30 21:06:00 Dorota Piekne nietuzinkowe meble,swietna jakość wszystko dopracowane profesjonalnie jestem bardzo zadowolona z zakupu.Mila obsluga,szybka dostawa jednym słowem zachęcam wszystkich niezdecydowanych bo naprawdę warto.Dziekuje i pozdrawiam firme.

2015-10-24 21:19:50 marek nowogard Firma idalna. Meble super. Ceny dobre. Jestem zadowolny z zakupu komody. Polecam.

2015-10-22 08:53:58 Karolina Bardzo miła i fachowa obsługa, świetny kontakt i sprawny, szybki transport. Zamówiony stół jest bardzo solidny i na żywo prezentuje się rewelacyjnie. Polecam!

2015-10-10 12:06:25 Natalia Co za fantastyczny sklep !!!!!Błyskawiczny kontakt, super miła obsługa,pomocna i cały czas dostępna. Meble cudowne. Jakość pierwsza klasa, solidne wykonanie. Chciałoby się więcej takich sklepów. Pozdrawiam obsługę i dziękuję! Nie raz jeszcze skorzystam:)

2015-10-08 18:58:26 Kasiai Andrzej Polecam gorąco piekne meble drewniane. Świetnie ,precyzyjnie wykonanedetale dopracowane w każdym calu. Miła i kompetentna obsługa , super kontakt z panią Agnieszką. Polecamy meble z całego serca. Pozdrawiamy

2015-09-23 15:04:38 Krystyna Kupiłam komplet mebli do sypialni z kolekcji Natural. Rewelacyjne meble, a obluga wzorowa.Warto było, więc polecam.

2015-08-31 13:35:33 Leszek z Gdyni Zakupiłem meble z drewna sosnowego, w kolekcji Hacienda White. Meble są doskonałe. W domu pachnie sosną. Jestem bardzo mile zaskoczony troską Firmy o klienta. Czuję, że jestem ważny dla Firmy. Szczególne podziękowania dla Pani Agnieszki. Zdecydowanie polecam tę Firmę. Nie będziecie Państwo zawiedzeni.

2015-08-29 16:55:53 Halina Sprawiłam sobie meble do sypialni dębowe z kolekcji OAK,meble wykonane solidnie,piękne.Obsługa klienta na wysokim poziomie,dobry kontakt,terminowo.Kierowca ,który dostarczył meble rzeczowy,miły.Polecam.

2015-08-27 22:47:02 T.M. Rewelacja! Świetne wykonanie i ładny design. Dziękuję bardzo :)

2015-08-24 09:44:49 Sławek Szybka dostawa. Łóżko masywne i dobrej jakości . Szczerze polecam.

2015-06-19 12:05:47 Renata Świetne meble i bardzo dobra obsługa klienta.

2015-04-22 10:51:50 Basia M.

Meble dotarły bardzo szybko. Dokladnie jak na zdjeciu. Niestety podczas transportu blat biurka uległ uszkodzeniu. Wymieniono go dość szybko. Obsługa sklepu profesjonalna.


2015-03-16 23:28:54 Krzysiek Konin Polecam firmę. Zrobili kawał dobrej roboty.

2015-02-11 13:54:09 Kornelia

Doskonała jakość! Polecam wszystkim.


2015-02-10 09:47:26 Kasia Meble dębowe z kolekcji OAK są piękne, solidnie wykonane. Pachnie w całym domu. Polecam Producenta!!!

2015-01-23 14:01:41 Dora Minus to niestety długi czas oczekiwania na zamówione łóżko. Plus - solidny towar, jego wygląd w rzeczywistości nie odbiega od opisu.

2015-01-11 09:16:20 majka meble dębowe świetnej jakości, serdecznie polecamy

2014-11-30 21:06:52 Ewa Meble z drewna piękne i pojemne z każdym dniem coraz bardziej "cieszą oko", a do tego wydzielają przyjemny zapach. Bardzo kompetentna obsługa sklepu.

2014-11-24 08:26:50 Łukasz Super meble - naprawdę gorąco polecam.

2014-11-20 14:26:03 zadowolona z Warszawy Sprawiłam sobie łóżko dębowe 160 i szafkę nocną z kolekcji dębowej. Ładnie się prezentują i nic się z nimi nie dzieje. Super.

2014-11-13 22:00:48 Asia Właśnie odebraliśmy stół i 4 krzesła krzyżowe z kolekcji Hacienda. Jakość mebli i obsługa klienta doskonałe. Na pewno dokupimy coś jeszcze w przyszłości.

2014-10-22 15:04:19 Krakowianka dziękuję za prześliczne meble dębowe, warte zresztą sojej ceny

2014-10-13 13:22:48 Ewa K. Świetny kontakt z firmą, mebel piękny i bezpiecznie zapakowany. Dość długi termin realizacji zamówienie. Niemniej jednak polecam szczerze sklep.

2014-09-15 13:32:17 Paulina Komoda rustykalna woskowana wosk wybielający:piękna!!!Solidne wykonanie,zdjęcia nie oddają uroku mebelka.Miła obsługa telefoniczna. Serdecznie polecam.

2014-08-06 13:53:39 Anna S. Meble bardzo ładne i porządne, szybka realizacja, kontakt z obsługą firmy wzorowy. Dziękuję bardzo i polecam firmę.

2014-07-26 08:44:23 edi_83 szybko i bezproblemowo, polecam sklep

2014-07-23 21:33:24 rulez meble solidne, zetelna firma, polecam.

2014-07-09 13:17:09 jola77 Muszę bardzo pochwalić obsługę sklepu, pomocna i komunikatywna. Meble również wykonane bardzo dobrze.

2014-06-26 09:10:50 Alina B. Szybko i sprawnie, kontakt ze sprzedawcą wzorowy, towar dobrej jakości, polecam sklep

2014-06-02 10:02:06 Agnieszka mebelki piękne, faktycznie dużo ładniejsze niż na zdjęciach:). Solidna robota, pachnie w całym domu:) Kontakt z firmą super, kierowca który dowiózł mebelki konkretny i bardzo miły. Służy pomocą, odpowie na każde pytanie. Na pewno zamówię jeszcze inne meble z kolekcji Hacienda:)

2014-05-29 10:17:04 anka-s Polecam sklep

2014-05-27 09:20:36 hyżyk

sklep przysłał inny kolor komody niż zamówiłem, trzeba było odesłać , ale w końcu dostałem właściwą komodę, kontakt ze sklepem dobry


2014-05-21 11:22:11 master84

Szybko sprawnie, kontakt ze sklepem bardzo dobry, polecam


2014-05-14 22:13:51 Agata

sama przyjemność kupować w tym sklepie, mebelki niebywale cieszą oko:)


2014-04-19 16:29:54 darek

meble woskowane solidne i zarazem piękne, jedyne co to długi czas oczekiwania na zamówienie, koniec końców zamówienie dotarło, kontakt z firmą bardzo dobry, polecam


2014-04-11 23:37:33 Kazik

Wysoka jakość w dobrej cenie, jesteśmy z żoną mega zadowoleni:)


2014-03-31 17:37:53 Sylwia

meble super wykonane, bardzo polecam wszystkim zakup w tym sklepie


2014-03-30 17:29:53 KasiaT

Zamówienie szybko zrealizowane, towar zgodny z opisem, komoda woskowana porządnie pomalowana, dobry kontakt z firma


2014-03-28 08:26:40 WOJTEK

KONKRETNY SPRZEDAWCA, UCZCIWY I TERMINOWY. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM


2014-03-27 23:05:05 kama_ra

Długo się zastanawiałam się nad zakupem mebli przez internet i nie zawiodłam się. Meble są takie jak sobie wyobrażałam. Termin realizacji dość długi, ale widocznie na dobry towar trzeba poczekać. Dobry kontakt mailowy i telefoniczny.


2014-03-19 11:05:30 gosia29

Wczoraj otrzymałam zamówione meble. Są piękne, warte czekania.


2014-03-17 21:00:58 margaret79

Zamówiłam kredens z kolekcji prowansja, po prostu cudeńko.  Firma warta zaufania.


2014-03-10 21:06:11 Grażyna K.

Meble z kolekcji Hacienda w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciach. Jestem z nich bardzo zadowolona. Jakość pierwsza klasa. Poza tym obsługa sklepu na wysokim poziomie.


p�atno�ci online
Meble drewniane w zgodzie z naturą
W zgodzie z naturą

Bezpieczne zakupy
Dostawa mebli z wniesieniem
Dostawa
Meble drewniane prosto od producenta
Meble od producenta

Strefa Klienta biznesowego

KONTAKT

Telefon: +48 33 8772 212
Telefon: +48 534 474 555
email sklep@meble-z-drewna.pl
email biuro@meble-z-drewna.pl

Zadzwoń lub napisz, a nasi konsultanci odpowiedzą na wszelkie pytania. 

Sklepy partnerskie

Copyright (C) 2015