Meble z drewna

Zadzwoń i zapytaj: +48 660 599 408    

Napisz do nas: sklep@meble-z-drewna.pl    


kategorie meblikolekcje mebli

Wyprzedaże, Promocje Wyprzedaże, Promocje

Biurka, Sekretarzyki z drewna Biurka, Sekretarzyki z drewna

Komody, Bieliżniarki z drewna Komody, Bieliżniarki z drewna

Kredensy Kredensy

Krzesła, Fotele drewniane Krzesła, Fotele drewniane

Lustra Lustra

Szafki nocne, Nakastliki Szafki nocne, Nakastliki

Półki, Szafki wiszące Półki, Szafki wiszące

Regały, Biblioteczki Regały, Biblioteczki

Skrzynie, Kufry Skrzynie, Kufry

Stoły  z drewna Stoły z drewna

Rozkładane stoły z drewna Rozkładane stoły z drewna

Szafki na wino Szafki na wino

Szafki RTV, Komody RTV Szafki RTV, Komody RTV

Szafy z drewna, Garderoby Szafy z drewna, Garderoby

Witryny Witryny

Stoliki kawowe, Ławy Stoliki kawowe, Ławy

Ławki do domu Ławki do domu

Łóżka pojedyncze, podwójne Łóżka pojedyncze, podwójne

Meble Białe, kolekcje mebli białych

Pomieszczenia

Drewniane Meble do salon Drewniane Meble do salon

Drewniane meble do sypialni Drewniane meble do sypialni

Drewniane meble do biura Drewniane meble do biura

Drewniane meble do przedpokoju Drewniane meble do przedpokoju

Drewniane meble do kuchni Drewniane meble do kuchni

Meble do pokoju dziecięcego Meble do pokoju dziecięcego




gwarancja 2 lata

OPINIE

Profesjonalna i miła obsługa. Przepiękne meble wykonane z najlepszych materiałów. Kunszt stolarski na najwyższym poziomie.
Kordian


Piękne biurko rustykalne stoi w naszym dużym pokoju i piknie je ozdabia.
Weronika


Zakupiłem rustykalny stół z krzesłami. Są to porządne meble. Ciężkie, stabilne, dokładnie spasowane i wygładzone. Znać rękę wprawnego stolarza. Idealne proporcje, frezy podkreślające styl szlachetnej prostoty. Będą służyć i cieszyć oko wiele lat. Podziękowania dla producenta.
Jerzy


Szczerze polecam. Zakupiłem meble z kolekcji Hacienda (łóżko, szafę, komodę i biurko). Terminowa realizacja (choć trochę to trwa- zamówienie 6.12 dostawa 8.01), cena adekwatna, prawdziwe drewno. Kontakt bardzo dobry. Meble bardzo ładne. Lakier nieco ciemniejszy niż na zdjęciach (lakier miodowy). Są pewne niedociągnięcia/niedoskonałości na meblach i lakierze ale można na nie przymknąć oko. Na minus dodam, że szczebelki w łóżku (te, które są pod materacem) są za krótkie o jakieś 2 cm- trochę słaby sposób na oszczędność.
Przemysław


POLEEECAM-1ZAMÓWIENIE ELASTYCZNE POD KLIENTA/2 ZAPAKOWANE I ZABESPIECZONE/3 PO ROZPAKOWANIU BOMBA-ŚLICZNE I DOPRACOWANE,JESZCZE PACHNĄCE/4 CENA MEBLI ADEKWATNA-WARTE TYCH PIENIĘDZY!-AZF-
AnnaZ.F.


POLEEECAM-1ZAMÓWIENIE ELASTYCZNE POD KLIENTA/2 ZAPAKOWANE I ZABESPIECZONE/3 PO ROZPAKOWANIU BOMBA-ŚLICZNE I DOPRACOWANE,JESZCZE PACHNĄCE/4 CENA MEBLI ADEKWATNA-WARTE TYCH PIENIĘDZY!-AZF-
AnnaZ.F.





Chcesz otrzymywać informacje o promocjach mebli drewnianych, wyprzedażach i nowościach?

Zapisz się do newslettera.
email:
Akceptuję warunki newslettera

Rozliczenia transakcji
kartąkredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośednictwem Dotpay.pl

Polityka prywatności

 

  1. Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec informuje, że dane osobowe Klientów sklepu meble-z-drewna.pl są wprowadzane do bazy danych sklepu internetowego i wykorzystywane tylko w celu realizacji zamówień, chyba że Klienci sklepu internetowego wyrażą zgodę na szerszy zakres udostępniania swoich danych osobowych, a Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec dopełni stosownych procedur przewidzianych przez przepisy prawa, które pozwolą mu z tych danych osobowych korzystać w wyznaczonym przez przepisy prawa i uprawnione organy zakresie. Dane mogą zostać przekazane jedynie podmiotom legitymującym się uprawnieniem do żądania ich przekazania ( Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883 z późn. zmianami).

    Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec nie udziela osobom trzecim informacji o zakupionych przez Klientów sklepu internetowego meble-z-drewna.pl towarach, chyba że o przekazanie takich informacji wystąpią uprawnione organy.
     
  2. W celu dokonania transakcji zakupu w serwisie meble-z-drewna.pl, a następnie dostawy jakiegokolwiek towaru Klienci sklepu internetowego zostaną poproszeni o podanie następujących danych:

    1. Imię i nazwisko

    2. Nazwa firmy, dane adresowe, NIP ( w przypadku zakupu dokonywanego przez przedsiębiorców),

    3. Pełny adres zamieszkania, siedziby bądź dostawy;

    5. Telefon kontaktowy

    6. Adres e- mail

    7. Wybrana forma płatności.

    Klienci sklepu internetowego mogą również dobrowolnie wprowadzić inne dane osobowe.
    Żadne z danych osobowych udostępnionych przez klientów sklepu internetowego nie są udostępniane osobom trzecim. Każda osoba, której dane osobowe znajdują się w zbiorze danych administrowanym przez Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec jest uprawniona do wglądu w swoje dane osobowe, do ich usunięcia oraz dokonania zmian w tych danych.
     
  3. Serwis meble-z-drewna.pl używa plików „cookies". Informacji zarejestrowanych w plikach "cookies" używamy m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb Użytkowników. Można zmienić ustawienia dotyczące "cookies" w swojej przeglądarce internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian pliki cookies zostaną zapisane w pamięci urządzenia. Zmiana ustawień plików "cookies" może ograniczyć funkcjonalność serwisu.
     
  4. Przed założeniem konta w sklepie internetowym Klienci winni zapoznać się z warunkami określonymi w Regulaminie Sklepu Internetowego oraz je zaakceptować.
     
  5. W przypadku zmiany powyższej polityki prywatności Przedsiębiorstwo Produkcyjne Tomasz Stec poinformuje Klientów o zaistniałej zmianie poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności w swoim serwisie.


p�atno�ci online
Meble drewniane w zgodzie z naturą
W zgodzie z naturą

Bezpieczne zakupy
Dostawa mebli z wniesieniem
Dostawa
Meble drewniane prosto od producenta
Meble od producenta

Strefa Klienta biznesowego

KONTAKT

tel. +48 660 599 408
tel. +48 33 8772 212
email sklep@meble-z-drewna.pl
email biuro@meble-z-drewna.pl

Zadzwoń lub napisz, a nasi konsultanci odpowiedzą na wszelkie pytania. 
Copyright (C) 2015