Meble z drewna

Zadzwoń i zapytaj: +48 660 599 408    

Napisz do nas: sklep@meble-z-drewna.pl    

Polityka prywatności

 

  1. Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec informuje, że dane osobowe Klientów sklepu meble-z-drewna.pl są wprowadzane do bazy danych sklepu internetowego i wykorzystywane tylko w celu realizacji zamówień, chyba że Klienci sklepu internetowego wyrażą zgodę na szerszy zakres udostępniania swoich danych osobowych, a Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec dopełni stosownych procedur przewidzianych przez przepisy prawa, które pozwolą mu z tych danych osobowych korzystać w wyznaczonym przez przepisy prawa i uprawnione organy zakresie. Dane mogą zostać przekazane jedynie podmiotom legitymującym się uprawnieniem do żądania ich przekazania ( Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883 z późn. zmianami).

    Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec nie udziela osobom trzecim informacji o zakupionych przez Klientów sklepu internetowego meble-z-drewna.pl towarach, chyba że o przekazanie takich informacji wystąpią uprawnione organy.
     
  2. W celu dokonania transakcji zakupu w serwisie meble-z-drewna.pl, a następnie dostawy jakiegokolwiek towaru Klienci sklepu internetowego zostaną poproszeni o podanie następujących danych:

    1. Imię i nazwisko

    2. Nazwa firmy, dane adresowe, NIP ( w przypadku zakupu dokonywanego przez przedsiębiorców),

    3. Pełny adres zamieszkania, siedziby bądź dostawy;

    5. Telefon kontaktowy

    6. Adres e- mail

    7. Wybrana forma płatności.

    Klienci sklepu internetowego mogą również dobrowolnie wprowadzić inne dane osobowe.
    Żadne z danych osobowych udostępnionych przez klientów sklepu internetowego nie są udostępniane osobom trzecim. Każda osoba, której dane osobowe znajdują się w zbiorze danych administrowanym przez Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec jest uprawniona do wglądu w swoje dane osobowe, do ich usunięcia oraz dokonania zmian w tych danych.
     
  3. Serwis meble-z-drewna.pl używa plików „cookies". Informacji zarejestrowanych w plikach "cookies" używamy m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb Użytkowników. Można zmienić ustawienia dotyczące "cookies" w swojej przeglądarce internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian pliki cookies zostaną zapisane w pamięci urządzenia. Zmiana ustawień plików "cookies" może ograniczyć funkcjonalność serwisu.
     
  4. Przed założeniem konta w sklepie internetowym Klienci winni zapoznać się z warunkami określonymi w Regulaminie Sklepu Internetowego oraz je zaakceptować.
     
  5. W przypadku zmiany powyższej polityki prywatności Przedsiębiorstwo Produkcyjne Tomasz Stec poinformuje Klientów o zaistniałej zmianie poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności w swoim serwisie.


p�atno�ci online
Meble drewniane w zgodzie z naturą
W zgodzie z naturą

Bezpieczne zakupy
Dostawa mebli z wniesieniem
Dostawa
Meble drewniane prosto od producenta
Meble od producenta

Strefa Klienta biznesowego

KONTAKT

tel. +48 660 599 408
tel. +48 33 8772 212
email sklep@meble-z-drewna.pl
email biuro@meble-z-drewna.pl

Zadzwoń lub napisz, a nasi konsultanci odpowiedzą na wszelkie pytania. 
Copyright (C) 2015