Meble z drewna


kategorie meblikolekcje mebli

Biurka, Sekretarzyki Biurka, Sekretarzyki

Komody, Bieliźniarki Komody, Bieliźniarki

Kredensy Kredensy

Krzesła, Fotele drewniane Krzesła, Fotele drewniane

Lustra Lustra

Szafki nocne, Nakastliki Szafki nocne, Nakastliki

Półki, Szafki wiszące Półki, Szafki wiszące

Regały, Biblioteczki Regały, Biblioteczki

Skrzynie, Kufry Skrzynie, Kufry

Stoły, Stoliki, Dostawki Stoły, Stoliki, Dostawki

Szafki RTV, Komody RTV Szafki RTV, Komody RTV

Szafki na wino Szafki na wino

Szafy, Garderoby Szafy, Garderoby

Witryny Witryny

Stoliki kawowe, Ławy Stoliki kawowe, Ławy

Ławki do domu Ławki do domu

Łóżka pojedyncze, podwójne Łóżka pojedyncze, podwójne

Wyprzedaże, Promocje Wyprzedaże, Promocje

Meble Białe, kolekcje mebli białych

Pomieszczenia

Drewniane Meble do salon Drewniane Meble do salon

Drewniane meble do sypialni Drewniane meble do sypialni

Drewniane meble do biura Drewniane meble do biura

Drewniane meble do przedpokoju Drewniane meble do przedpokoju

Drewniane meble do kuchni Drewniane meble do kuchni




gwarancja 2 lata

OPINIE

Wspaniali ludzie, dostawa na czas co do minuty, meble piękne, wykonane i dostarczone długo przed terminem tak jak prosiłem. Polecam firmę, obsługa na bardzo wysokim poziomie, czuje się życzliwość, indywidualne podejście do klienta. Profesjonalizm w każdym calu, Pan kierowca z ochotą pomógł wnieść meble po bardzo długiej całonocnej trasie. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim miłośnikom pięknych mebli z drewna.
Karol - Koszalin


Polecam Meble ForestBee, fajny kontakt, próbnikiem wysłane w terminie a meble wykonane zgodnie z opisem na stronie.
Paulina Marzec


Wszystko w porządku. Krzesła i stół zgodnie z opisem. Firma godna polecenia.
Joanna Częstochowa


Bardzo wysoka jakość mebli i obsługi klienta. Dziękuję.
Maria W.


Kredens dostarczony przez Meble Stec okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach! Czas oczekiwania na zammówienie się nieco wydłużył. Jednakże biuro sprzedaży poinformowało mnie wcześniej o dłuższym okresie oczekiwania - plus dla firmy za permanentny kontakt z klientem.
Ola


Wspaniale meble. Właśnie o takich marzyłam.
Gosiaa





Chcesz otrzymywać informacje o promocjach mebli drewnianych, wyprzedażach i nowościach?

Zapisz się do newslettera.
email:
Akceptuję warunki newslettera

Rozliczenia transakcji
kartąkredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośednictwem Dotpay.pl

Polityka prywatności

 

  1. Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec informuje, że dane osobowe Klientów sklepu meble-z-drewna.pl są wprowadzane do bazy danych sklepu internetowego i wykorzystywane tylko w celu realizacji zamówień, chyba że Klienci sklepu internetowego wyrażą zgodę na szerszy zakres udostępniania swoich danych osobowych, a Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec dopełni stosownych procedur przewidzianych przez przepisy prawa, które pozwolą mu z tych danych osobowych korzystać w wyznaczonym przez przepisy prawa i uprawnione organy zakresie. Dane mogą zostać przekazane jedynie podmiotom legitymującym się uprawnieniem do żądania ich przekazania ( Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883 z późn. zmianami).

    Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec nie udziela osobom trzecim informacji o zakupionych przez Klientów sklepu internetowego meble-z-drewna.pl towarach, chyba że o przekazanie takich informacji wystąpią uprawnione organy.
     
  2. W celu dokonania transakcji zakupu w serwisie meble-z-drewna.pl, a następnie dostawy jakiegokolwiek towaru Klienci sklepu internetowego zostaną poproszeni o podanie następujących danych:

    1. Imię i nazwisko

    2. Nazwa firmy, dane adresowe, NIP ( w przypadku zakupu dokonywanego przez przedsiębiorców),

    3. Pełny adres zamieszkania, siedziby bądź dostawy;

    5. Telefon kontaktowy

    6. Adres e- mail

    7. Wybrana forma płatności.

    Klienci sklepu internetowego mogą również dobrowolnie wprowadzić inne dane osobowe.
    Żadne z danych osobowych udostępnionych przez klientów sklepu internetowego nie są udostępniane osobom trzecim. Każda osoba, której dane osobowe znajdują się w zbiorze danych administrowanym przez Przedsiębiorstwo Produkcyjne Stanisław Stec jest uprawniona do wglądu w swoje dane osobowe, do ich usunięcia oraz dokonania zmian w tych danych.
     
  3. Serwis meble-z-drewna.pl używa plików „cookies". Informacji zarejestrowanych w plikach "cookies" używamy m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb Użytkowników. Można zmienić ustawienia dotyczące "cookies" w swojej przeglądarce internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian pliki cookies zostaną zapisane w pamięci urządzenia. Zmiana ustawień plików "cookies" może ograniczyć funkcjonalność serwisu.
     
  4. Przed założeniem konta w sklepie internetowym Klienci winni zapoznać się z warunkami określonymi w Regulaminie Sklepu Internetowego oraz je zaakceptować.
     
  5. W przypadku zmiany powyższej polityki prywatności Przedsiębiorstwo Produkcyjne Tomasz Stec poinformuje Klientów o zaistniałej zmianie poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności w swoim serwisie.


p�atno�ci online
Meble drewniane w zgodzie z naturą
W zgodzie z naturą

Bezpieczne zakupy
Dostawa mebli z wniesieniem
Dostawa
Meble drewniane prosto od producenta
Meble od producenta

Strefa Klienta biznesowego

KONTAKT

tel. +48 660 599 408
tel. +48 33 8772 212
email sklep@meble-z-drewna.pl
email biuro@meble-z-drewna.pl

Zadzwoń lub napisz, a nasi konsultanci odpowiedzą na wszelkie pytania. 

Sklepy partnerskie

  • lampy skandynawskie
Copyright (C) 2015